BMW servicd

Boek BMW Service in België

BMW reparaties, onderhoud, vervangende onderdelen en meer 

 

BMW LE COUTER & LEMMENS - LE COUTER AUTO SERVICE.

 

Kwaliteit, efficiëntie en innovatie: de drie pijlers van de expertise van BMW Service op het gebied van auto-onderhoud - vandaag en morgen. Nog voordat een nieuw BMW model in productie gaat, ontwikkelen onze ingenieurs innovatieve, comfortabele en op de bestuurder gerichte servicefuncties die ervoor zorgen dat elke BMW auto jaar na jaar op zijn best kan presteren. Wij zetten ons in om u een eersteklas service te bieden die de beste zorg voor uw auto en een ongeëvenaarde rijervaring biedt.

Of het nu om een nieuwe of gebruikte BMW gaat, wij staan voor u klaar met onze professionele reparaties, onderhoud en onderdelenvervanging in België.

Contacteer ons
BMW reparaties

BMW Reparaties

Rijden met BMW wagens is niets minder dan een droom. Onverwachte technische problemen, ongevalschade of een ander probleem mogen uw luxe rijervaring niet teisteren. Boek BMW reparaties en krijg uw auto weer op de weg. 

ONTDEK BMW Reparaties
ezgif-2-0f7e718c79cd

BMW Service

Elke auto moet regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden. En BMW wagens zijn niet anders. Spreek met een van onze erkende BMW monteurs en plan meteen een BMW onderhoud in België.  

ONTDEK BMW Service
BMW onderdelen

BMW Onderdelen

Wij hebben een ruim aanbod aan vaak vervangen BMW onderdelen in België. Wij kunnen ook niet beschikbare BMW auto onderdelen voor u bestellen. Het enige wat wij nodig hebben is uw auto zodat onze monteur snel en met precisie BMW onderdelen kan vervangen. 

ONTDEK BMW Onderdelen
Bandenservice BMW Lemmens - Lecouter

Bandenservices

Op voorraad en aanbevolen door BMW

Onderhoud BMW Lemmens - Lecouter

ONDERHOUD

Uw BMW perfect onderhouden en volgens de regels van de kunst

Herstellingen BMW Lemmens - Lecouter

Herstellingen

Een klein of groot ongeval kan snel gebeurd zijn, BMW Le Couter - Lemmens Le Couter maakt het snel ongedaan.

Inspectie BMW Lemmens - Lecouter

Inspectie

Uw BMW moet gekeurd worden en u wilt zeker dat hij tip top in orde is.

Carroserie BMW Lemmens - Lecouter

Carroserie

Lakschade of carroserie herstellingen in een oogwenk is uw BMW terug in zijn originele staat.

BMW wisselstukken BMW Lemmens - Lecouter

BMW Wisselstukken

Van het nieuwste tot soms meest exotische wisselstuk hebben wij in voorraad of kunnen wij voor u bestellen.

Afspraak BMW Lemmens - Lecouter

Boek uw afspraak

U wilt een afspraak maken en vastleggen om het onderhoud van uw BMW zo soepel mogelijk te laten verlopen. Reserveer een tijdstip dat u het beste uitkomt via onze online afspraaktool.

Online afspraak

Vaak gestelde vragen - FAQ

Wat kan de My BMW App?

De My BMW App is de universele interface met uw BMW en met alle andere producten en diensten van BMW. De My BMW App houdt u steeds op de hoogte van de status van de wagen. Afhankelijk van de uitrusting maakt ze ook functies voor toegang op afstand mogelijk, zoals het lokaliseren van de wagen, het ver- en ontgrendelen van de deuren of het opnemen van de omgeving van de wagen (Remote 3D View). Met de My BMW App kunt u adressen van uw smartphone naar het navigatiesysteem van uw wagen sturen en Amazon Alexa* diensten integreren. Ook voor geëlektrificeerde voertuigen biedt de app talrijke nuttige functies – zo hebt u bijvoorbeeld steeds het elektrische rijbereik in het oog.

* Amazon, Alexa en alle bijbehorende merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn dochterondernemingen.

Voor welke BMW modellen is de My BMW App beschikbaar?
  • De My BMW App is geoptimaliseerd voor wagens vanaf bouwjaar 2014.

  • De beschikbaarheid van afzonderlijke appfuncties hangt af van de uitrusting van uw wagen en van uw ConnectedDrive contract.

  • De beschikbaarheid van appfuncties kan verschillen per land.

Hoe installeer ik de My BMW App?

De My BMW App is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen en kan gratis worden gedownload via de Apple App Store of de Google Play Store.

Waarom werkt de BMW Connected App niet meer en waarom vind ik ze niet in de App Store?

De BMW Connected App werd op 01/07/2021 volledig vervangen door de My BMW App. Download nu gratis de nieuwe My BMW App, zodat u ook in de toekomst onze digitale diensten kunt gebruiken en van de functies van de volgende generatie kunt profiteren. U kunt zich aanmelden met uw gebruikelijke BMW ID (e-mailadres/wachtwoord).

Gebruikt de My BMW App het gegevensvolume van mijn gsm-abonnement?

Ja. De My BMW App gebruikt het gegevensvolume van uw gsm-abonnement als er geen WiFi beschikbaar is. Bijvoorbeeld om bestemmingen op te zoeken via de geïntegreerde kaart en de overdracht ervan naar uw wagen.